Hold nu kaje det gør mig glad.
Ikke sådan dansende, hoppende, lallende glad. Men bare glad.. en gladhed der kan mærkes helt ind i knoglerne og det er en følelse der lige strejfer når jeg er idet. Men glemmer den når jeg er væk igen…

I syv år har jeg boet i den samme by, og på vej til indkøb er der en rigtig fine allè af kirsebærtræer. Den er placeret langs en vej. Og den, kirksebær allen, er på en eller anden måde ikke placeret særlig indbydende. Det har ihvertfald aldrig været et sted jeg gik. Men bare kørte forbi.
Men når den blomstrer er det hele lyserødt. Og i blæsten daler det med lyserøde blade.
Hvert år har jeg nydt synet, tænkt, jeg burde gå derover og være midt i det lyserøde. Men det er aldrig sket.

Idag, efter indkøb, lod jeg bilen stå. Krydsede gaden og nød synet. Midt i. Og det sneede lyserødt.
Det sneede med forår.
Og gladheden sidder stadig i kroppen, og minder mig om at jeg skal huske at stoppe op….

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset